Home Árnyékolás technika

Kínálatunk
Légbevezetők

Árnyékolástechnika

Harmonika ajtók

 

Lakások nyílászárása, térelválasztása, intézmények, iskolák, kórházak, irodák, műhelyek tereinek időszakos vagy tartós elválasztására elegáns és praktikus megoldás a harmonikaajtó. Készülhet tömör és ablakos, műanyag és fa kivitelben. Jellemzőjük a könnyed és csendes működés. Kiváló hang szigetelők. Nem csak ott célszerű alkalmazni őket ahol problémát okoz egy ajtó nyitása, hanem nagyobb helyiségek leválasztására is. Tisztántartása karbantartása egyszerű.
 

Szalagfüggönyök

 


Dekoratív, elegáns szalagfüggönyeink egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére egyaránt kiváló. A változatos színű és minőségű textíliával térelválasztóként is kiválóan alkalmazható. Ferde és íves felületek árnyékolására is alkalmazható. A lamellák UV stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, így különösebb tisztítást nem igényelnek. A fehérre szinterezett alumíniumprofil karnisban található a működtető szerkezet, amely biztosítja a lamellák függőleges tengely körüli forgatását, illetve elhúzását. Szerelhető mennyezetre egyszerű bepattintható tartólemezekkel vagy falra felfogó konzolokkal.
 

Reluxák

 

Alumínium lamellás belső árnyékoló, amely az irodák és lakások hangulatos és praktikus berendezési tárgya. Széles körben alkalmazható, mindenki által ismert árnyékoló. A lamellák forgatásával szabályozható a fény mennyisége és iránya. 16 illetve 25 mm-es lamella szélességgel, sokféle színből, szín azonos szerelékkel készülhet. Mozgatásuk üvegpálcás vagy oldalt felhúzható módszerrel történik. Feszített változatban is kapható. Egyszerűen szerelhető és működtethető, karbantartást nem igényel.
 

Redőnyök

 

Kiváló külső árnyékolók amelyek védenek és díszítenek valamint jelentős fűtési energiát takarítanak meg. Készülhetnek hőszigetelt alumíniumból, légkamrás műanyagból (hazai vagy import) valamint hagyományos belső redőnyszekrény megléte esetén fából. Gurtnis, motoros működtetéssel az igényeknek megfelelő kialakításban. A redőny elhelyezése történhet külső tokban (LINDAB vagy ALU), vakolható alumínium tokban, műanyag redőnyszekrényben melyek tartalmazhatják a redőnnyel kombinálható szúnyoghálót is. A műanyag alkatrészek és tartozékok kivételével a kívánt RAL színben készülhetnek el a látszó elemek.