Home Cégünkel kapcsolatos fontos információk

Kínálatunk
Légbevezetők

Cégünkel kapcsolatok fontos információk

Cégbemutató

PDF Nyomtatás E-mail

Nyílászáró üzlethálózatunk már 20 éve látja el az országot nyílászárókkal (ajtóval, ablakkal, garázskapuval, árnyékolókkal és egyéb kiegészítőkkel). A kezdetekkor célterületünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye volt, az idő folyamán a piac bővítésével Magyarország keleti régiójának, majd az Ország egész területének lefedését is sikerült elérnünk. Üzleteink Budapesten a VI. kerületben, Budapesten a IV. kerületben, Miskolcon, Kisvárdán, Fehérgyarmaton, Nyírbátorban, Mátészalkán találhatóak. Kisvárdai központi raktárunk 1.000 m2-es fedett raktárban raktároz nyílászárókat, budapesti IV. kerületi raktárunk 400 m2-es fedett kapacitással, míg miskolci üzletünk 200 m2-es fedett raktárkapacitással rendelkezik. A nyílászárók értékesítési területeinek bővítésével párhuzamosan bővült tovább az általunk forgalmazott termékek köre, majd elindítottuk webáruházunkat is. A fa, műanyag, fém és speciális összetételű, borítású ajtókon, ablakokon túl garázskapuk, ablakkönyöklők, kilincsek, szalagfüggönyök, reluxák, rolók, zsaluziák, padfeljárók, és egyéb kiegészítő elemek teljes választéka várja a vásárlókat.

 

Cégünk fő profilja nyílászárók forgalmazása, beépítése, párkányozása 5, 6, 7, 8 légkamrás profilrendszerekkel 5 év szavatossággal. Raktárkészletünk mellett, egyedi méreteket megrendelésre széles színválasztékkal gyártunk. Felmérésünk, tanácsadásunk és árajánlat készítésünk díjmentes. Akcióinkról érdeklődjön személyesen üzleteinkben, vagy e-mailben, telefonon.

 

Megnyitottuk új miskolci üzletünket!

PDF Nyomtatás E-mail

Az új fióktelep-ingatlan hasznosíthatóságának tekintetében lehetőség nyílik társaságunk részére, hogy a Magyarország északkeleti régiójának nyílászáró piacának igényeit kielégítse a nyílászárók és árnyékolástechnika területén. Az üzlet mind elhelyezkedése (M0 autópálya bevezető szakasza), mind mérete alapján kiváló lehetőséget teremt a régió nyílászárók alkalmazásával előkészített energiakorszerűsítési szükségleteinek kielégítésére.

Az üzlethelyiség méretére tekintettel nem csupán kis, hanem nagykereskedelmi nyílászáró értékesítést végzünk, így szeretettel várjuk a lakosságot és a viszonteladókat. Nyílászáróink német alapanyagból készült, kiváló hőszigetelést biztosító termékek. A KBE profilrendszer a Profine Gmbh. által gyártott alapanyag, mely a világon elsőként 1954-től műanyag profilt gyártó európai vállalata.

Nyílászárók mellett miskolci üzletünkben, csakúgy mint minden üzletünkben az országban, rolókat, reluxákat, zsaluziákat, kilincseket, garázskapukat, zárszerkezeteket értékesítünk.

 

Díjmentes szolgáltatásaink

  • Ingyenes árajánlat készítése: Személyesen, email-ben, telefonon 8:00 és 17:00 között
  • Helyszíni felmérés: előzetes egyeztetés után, a nyílászárók megrendelése előtt történik
  • Szaktanácsadás: személyesen üzlethelységeinkben, vagy helyszíni felméréskor a felmerülő kérdéseknél
  • Méretre gyártás: Az egyedi, nem szabványos méretű nyílászárókat is legyártatjuk, de ezek gyártási ideje 3-4 hét.
 

Mit tartalmaz a nyílászárók ára?

Komplett tok szerkezetet, üveggel, működtető vasalattal és kilincsel. A nyílászárók ára nem tartalmazza a kiszállítást, beépítést, kőműves munkát, külső-belső párkányokat, takaróléceket, redőnyt, szúnyoghálót, reluxát stb... A kiegészítőket minden esetben külön igény szerint számoljuk ki.

A beépítésre vonatkozó feltüntetett egységárak a falnyílásba történő szakszerű elhelyezést, rögzítést, PU habbal történő szigetelést, valamint a vasalatok beszabályozását, szerelvények, tartozékok felszerelését tartalmazzák. Ezeken túlmenően az egységárak NEM tartalmazzák a falnyílás kialakításának, vésésének, átalakításának költségét, továbbá a beépített nyílászárók fóliával történő csomagolását, sarokléc és lécezés költségét.